Skip to content
Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Mahdollisen Kirjallisuuden Klubi 24.8.

Mahdollisen Kirjallisuuden Klubilla Mahdollisen Kirjallisuuden Seuran jäsenet keskustelevat uusista teoksistaan valitsemansa haastattelijan kanssa. Tässä klubi-illassa (24.8. klo 18-20) Markku Eskelinen ja Antti Arnkil keskustelevat Markku Eskelisen suomenkielisen proosakirjallisuuden historiasta Raukoilla rajoilla, ja Jarkko Tontti ja Mikko Aarne keskustelevat Tontin uudesta esseekokoelmasta Viisastuminen sallittu.

Klubit järjestetään Arkadia International Bookshopissa, osoitteessa Nervanderinkatu 11, Helsinki.  Vapaaehtoinen mutta toivottava 3 euron teemaksu Arkadia Bookshopin toiminnan mahdollistamiseksi!

JARKKO TONTTI (s. 1971) on kirjailija ja oikeustieteen tohtori, joka on julkaissut uransa aikana niin runoja, romaaneja, esseitä kuin nuortenkirjan. Hän on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeus- ja sananvapausjärjestöissä.

MIKKO AARNE (s 1974) on kustannustoimittaja, joka on vuodesta 2015 alkaen toiminut oman kustantamonsa Kosmoksen kustantajana.

Viisastuminen sallittu on politiikan, filosofian ja kirjallisuuden ympärille kietoutuva esseeteos.

MARKKU ESKELINEN (s.1959) on kirjailija ja kirjallisuudentutkija.

ANTTI ARNKIL (s. 1975) on kustannustoimittaja ja kirjoittaja. Hänen esikoisteoksensa Lauantaiesseet ilmestyi vuonna 2014. Hän on työskennellyt vuodesta 2000 alkaen kustannusalalla, syksystä 2015 Siltalassa.

Raukoilla rajoilla käsittelee kaikkea sitä mitä ei ole koskaan haluttu kertoa suomalaisesta kirjallisuudesta.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua